Creatieve levensplanning

Je bent op zoek bent naar nieuw perspectief in uw werk of je wilt verandering in je baan met veel stress. Je wilt werk en privé in balans hebben en houden of je persoonlijke effectiviteit vergroten. Je wilt visie ontwikkelen voor werk, gezin, of uw maatschappelijke rol en je hebt iemand nodig die je helpt bij het maken van keuzes.

In de Creatieve Levensplanning van xpand  Nederland staan deze vragen centraal. Het is vooral een persoonlijke ontdekkingstocht. Op zoek gaan naar ‘goud’ : competenties, talenten, drijfveren, wensen en waarden  Ontdekken dat soms dilemma’s, belemmerende (denk)patronen of levenservaringen het lastig maken om je leven actief en creatief vorm te geven.

Het proces in deze training bestaat uit 5 thema’s:
Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden? Welke keuzes ga ik maken en welke nieuwe wegen sla ik wel of juist niet in? Hoe kan ik (weer) vol vertrouwen de toekomst inkijken?

Een persoonlijke coach van SelecTrain ondersteunt je met 5 gesprekken, Je krijgt een DISC test, talenten spel en creatieve coachingsvormen. De coach helpt je om structuur aan te brengen, creatief denken te stimuleren en te reflecteren. Hierdoor wordt het gemakkelijker om keuzes te maken en leert je gezonde structuren in te bouwen die je helpen om blijvend voldoening en motivatie te halen uit je werk en leven.